kako popraviti ali pobarvati napis na gumah
kako popraviti ali pobarvati napis na gumah
zanima me z-s čim popraviti ali pobarvati napis na gumah da bo ornk časa viden
lahko pa tudi predlagate kakšno metodo da gre bol hitro in natančno (al je treba mini čopič pa veliiiiko potrplenja in časa)
lahko pa tudi predlagate kakšno metodo da gre bol hitro in natančno (al je treba mini čopič pa veliiiiko potrplenja in časa)
- team suzuki
- Kraj: senožeče
Compadre točno.
7 € - flumaster naročiš prek neta in izpade zlo dobro - preverjeno
http://trgovina.cilinder.si/product_info.php?cPath=233_513&products_id=3076&osCsid=ddkrviufh9rs3q262dodec6hbh533avn
7 € - flumaster naročiš prek neta in izpade zlo dobro - preverjeno
http://trgovina.cilinder.si/product_info.php?cPath=233_513&products_id=3076&osCsid=ddkrviufh9rs3q262dodec6hbh533avn
SMRC napisal/-a:Zanima me ali obstaja tudi flomaster s katerim lahko povdariš globino žlebov na gumi ???
ja, itak.
Samo moreš pazit kje ga uporabiš ker ti lahko drastično poveča porabo.
Land Rovers are like women:
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
They leak when you don't want them to, moan on long journey's, embarrass you in front of friends and peers, and consume more money than you ever expected once you've commit yourself to one.
ONE LIFE, LIVE IT/antikrist team
Vito_ napisal/-a::shock: a vi res barvate gume
Verjameš ali ne to spada med "podalševanje" ne vem česa že.....Nori občutek ko se se dekline obračajo za tabo in gledajo kako sijoč napis imaš....kak more še le kaj druga bit spolirano.....
Ko sem nazadnje pobarval napise sem potem , še sam ne vem kdaj, spraznil celi tank nafte pred ekonomsko fakulteto v Mb....

AŁIEN napisal/-a:Vito_ napisal/-a:... ampak samo, če imaš ustrezen flomaster!
No to sem jaz tudi imel v mislih, samo potem bi bilo pravilno takole:![]()
![]()
če je pa flomaster res tapravi pa takole
![]()
![]()
Drgač lisko se pa po dobrem sexu zgodi tole![]()
![]()
vito pa ima prav, brez dobrega flomastra ni nič
Maš prav .....po dobrem
paše
In ja flumaster more bit lepo zaobljen da ne pušča sledi
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov