doma mamo avte parkirane ob hiši, narejen lesen nadstrešek, pa nimamo z zmrzovanjem nikoli problemov.
upam da tako tudi ostane
drugače pa zdj dizlači kurte olje od pomfrija pa nebo takih problemov
robinzon napisal/-a:Žarnico, ja! Na pumpi je pa rdeča kapica tankala...
Vse pa res ne smeš verjet.
Jaz tankam na Molu brez vseh dodatkov, že ene 3 mesece se pripravljam da bi zamenjal filter pa se mi ne da k je tako svinjsko mraz. Zadnjič sem šel na Babno Polje, -21 stopinj, pa Patrol niti zakašljal ni. Tako da je vse odvisno od nafte in firme pri kateri točiš.
marco napisal/-a:Nekaj časa nazaj sem govoril z možakarjem, ki je bil nekaj časa direktor podjetja (sajnivažnokaterega) za prevoz naftnih derivatov...pa mi je rekel, da imata OMV in PETROL enako nafto, iz istih rezervarjev, menda v Serminu, AGIP jo vozi iz Italije in je po njegovem kvalitetnejša, najboljšo pa je rekel, da ima MOL (Texaco).
Sam sem opazil, da je Petrolova v primerjavi z OMV-jevo v ku..u (sumim, da zaradi različnih dodatkov), torej OMV-jeva je v redu, vendar ne povsod, saj sam tankam najraje po Koprških OMV-jih (brez problema) in v Kosezah (Il. Bistrica) - tudi brez problema, ko pa sem tankal v Podgradu...ajoj-ajoj...ni moči, trokira,...
Sem pa tudi poskusil Agip-ovo in je bila boljša od OMV (več km-jev, lepše je zvenel motor, za spoznanje več moči,...), ko sem pa sprobal MOL-ovo, pa je bila še boljša od Agip-ove.
izzzzy napisal/-a: Na pumpah so imel v glavnem neko sranje od Liqi Moli-ja, ki je bil drag ko pes, pa za en drek.:
pajk napisal/-a:kaj pa če žarnico razgoni? a je pol "kabum-kabum![]()
![]()
gregor napisal/-a:Hehe, compadre, a kar preventivno na dvigalo parkiraš, da lahk zjutraj pogreješ?
marc napisal/-a:Compadre,koliko minusa je pa bilo?
Lep pozdrav Marcel.
AŁIEN napisal/-a:Jaz pa teh težav nimam, mi je pa zadnjič štarter zmrznu![]()
pol k se je odtajal je pa spet delal.
![]()
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov