Menjava šipe
-
tom cruiser
- Kontakt:
Za 35€ menja majster v Globokem, tako da nima smisla da menjaš sam.
id rather die in a Land Rover than live in a Kia
ALUMINIJASTE OGRAJE
ALUMINIJASTE OGRAJE
Sine napisal/-a:Berti napisal/-a:Za 35€ menja majster v Globokem, tako da nima smisla da menjaš sam.
ja samo kurc je tko blizu, da nebi mogel, ko bi šel domov, stestirat če tesni šipa (drži vodu dok majstori ne odu) drug dan pa več garacija nebi velala
Stemat d.o.o., podjetje na Malem vrhu pri Globokem, je firma, ki se že leta bavi prav z nabavo in montažo, tudi popravilo šip na vozilih (ne na bajtah, da se razumemo).....in verjamem, da vedo, kaj delajo
tako, da ne vem, če si že imel opravka z njim, da take govoriš, jaz sem jih že imel nekajkrat in nimam prigovora, sem bil zmeraj zadovoljen
tudi pred 15timi leti, ko smo še šleperje naganjal in smo kamionske dele nabavljali pri njemu; je bil najugodnejši, in najhitreje je nabavil, tudi dele za eksotike.......
pravtako je Berti že bil pri njemu, in je bil več kot zadovoljen
And on the 8th day God created Land Rover
Da ne bo tuhtanja: grelna žica je bila uporabljena pri šipah na vozilih Mercedes-Benz 190 (W201). Kasneje so s tem nehali.
Montaža lepljene šipe ni bavbav, osebno pa bi jo dal zamenjati delavnici, ki se s tem ukvarja. Če šipo ob montaži zlomijo, jo to njihov problem, a ne?
Lp,
T
Montaža lepljene šipe ni bavbav, osebno pa bi jo dal zamenjati delavnici, ki se s tem ukvarja. Če šipo ob montaži zlomijo, jo to njihov problem, a ne?
Lp,
T
Moje vozilo: Steyr-Puch Pinzgauer 710M, l. 1976, ex. JLA
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov