Rooky napisal/-a:Fantje ne vem kje se vi vozite![]()
![]()
![]()
Jest pa teh problemov sploh nimam. Umaknem se kolikor se da in do sedaj se mi je še vsak umaknil po svojih zmožnostih. Vsaj poizkusil je, pač znanju upravljanja s svojo igračo primerno, tudi takšno 10+ Mio.....
![]()
Vsako nabijanje o kompenzaciji dolžine moškega premoženja z velikostjo avtomobila je ponavadi (povdarek na PONAVADI!!!) plod fovšije tistega z majhnim/manjšim premoženjem (tako med nogami kot v plehu).
Nevem, mogoče zato ker sem ateist ne srečujem bogov take in drugačne vrste![]()
LP Rooky z dolgim..........spiskom želja
Poznam kr veliko število ljudi, ki si tak avto lahko tudi privoščijo, videl pa nisem še nobenega od teh, ki bi na cesti z njim izsiljeval, v škarjice prehiteval ali pa celo vozili po sredini cestišča, medtem ko bi jim nasproti vozili avtomobili. Videl pa sem tipčka, ki je pred mano stal v vrsti na banki in je prosil, da mu ne blokirajo računa, zunaj je pa potem sred BTC-ja, kjer je omejitev 30km/h norel v svojem BMW X5 preko 60km/h in izsilil najmanj 2 avtomobila, ki sta po prednostni cesti pravilno pripeljala.
Tko da očitno tak avto poveča ego ko sediš v njem, ko pa si zunaj takega avta si pa obična jokica.
ampak samo brezskrbna