Ali ima kdo kaj izkušenj z lepljenjem počenega pokrova glave s tekočo kovino ali je bolje pokrov zavariti...??
LP
lepljenje pokrova glave
lepljenje pokrova glave
Dohtar
Za prodat bo dobr, čez dva meseca te bo pa kupec za jajce obesil.
Nimam izkušenj, bom napisal kar sem slišal.
Pred leti so na sosedovem daihatsuju(1.0TD) poskušali s tekočo kovino, ampak ni bilo nekega uspeha, so čez kakšno leto spet razdirali, pa potem še enkrat. Nazadnje pa so avto za dele prodali.
Verjetno je odvisno od tega, kako je počena.
Pri švasanju ti jo potem še pregleda, da ni še kakšna razpoka ostala, tako vsaj veš, da ne šraufaš brezveze skupaj.
V mojem primeru pa mi je mehanik odsvetoval tudi švasanje.
Malo tudi zaradi tega, ker rabi izkušen mehanik samo za razdiranje 8 ur. (osebni avto-vse je stisnjeno za znoret)
Kaj pa na ebayu si gledal za nove?
Recimo za PSA 1.9TD stane pri nas kopija 172k sit, na ebayu pa sem našel kopijo za 400€.
Nimam izkušenj, bom napisal kar sem slišal.
Pred leti so na sosedovem daihatsuju(1.0TD) poskušali s tekočo kovino, ampak ni bilo nekega uspeha, so čez kakšno leto spet razdirali, pa potem še enkrat. Nazadnje pa so avto za dele prodali.
Verjetno je odvisno od tega, kako je počena.
Pri švasanju ti jo potem še pregleda, da ni še kakšna razpoka ostala, tako vsaj veš, da ne šraufaš brezveze skupaj.
V mojem primeru pa mi je mehanik odsvetoval tudi švasanje.
Malo tudi zaradi tega, ker rabi izkušen mehanik samo za razdiranje 8 ur. (osebni avto-vse je stisnjeno za znoret)
Kaj pa na ebayu si gledal za nove?
Recimo za PSA 1.9TD stane pri nas kopija 172k sit, na ebayu pa sem našel kopijo za 400€.
- marolt 4x4
- Kraj: Mozirje
- Kontakt:
marolt 4x4 napisal/-a:Grega nisi dobro prebral. Saj nebi limal glave ampak pokrov.
Jaz bi ga vseeno dal raje povarit.
prekmalu zjutraj.
S tekočo kovino sem popravljal rezervoar goriva na motorju-razpoka nekaj cm. Neuspešno. zaradi vibracij je poknilo in spet spuščalo.
Če je dolga razpoka, bi jaz raje švasal.
Tekoča kovina (če je še nimaš doma) tud ni zastonj, bo verjetno isto kot če nekdo zašvasa.
gregor napisal/-a:marolt 4x4 napisal/-a:Grega nisi dobro prebral. Saj nebi limal glave ampak pokrov.
Jaz bi ga vseeno dal raje povarit.
prekmalu zjutraj.
S tekočo kovino sem popravljal rezervoar goriva na motorju-razpoka nekaj cm. Neuspešno. zaradi vibracij je poknilo in spet spuščalo.
Če je dolga razpoka, bi jaz raje švasal.
Tekoča kovina (če je še nimaš doma) tud ni zastonj, bo verjetno isto kot če nekdo zašvasa.
Dražje!
Pred EUR sem bil SIT!
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov