zračnost v volanu (jeep 2.5 td. l.1998)
- modridirkac
- Kraj: sodražica
zračnost v volanu (jeep 2.5 td. l.1998)
lepo pozdravljeni!
vprašanje glede zračnosti v volanu končniki nimajo zračnosti ima pa zračnost na prenosu iz volanskega droga na kolesa... kako odpraviti to zračnost in kolk to stane (cca.) imam pa še eno uprašanje kako razdreti kardan da bi zamenjal križ?
hvala za odgovore
vprašanje glede zračnosti v volanu končniki nimajo zračnosti ima pa zračnost na prenosu iz volanskega droga na kolesa... kako odpraviti to zračnost in kolk to stane (cca.) imam pa še eno uprašanje kako razdreti kardan da bi zamenjal križ?
hvala za odgovore
4x4 is the best
Prednji al zadnji kardan? Sicer imata oba približno enak sistem.... Od strani ima not šplente(obročke), katere iztakneš in vdariš narazen.
Si ziher da ima volanski sistem zračnost? Lahko da imaš zračnost na panhardu....Če na mestu migaš z volanom in namesto koles karoserija pleše levo desno....potem je panhard. Če pa se volan vrti (miganje levo desno) v prazno potem pa polž....Obnova.
Si ziher da ima volanski sistem zračnost? Lahko da imaš zračnost na panhardu....Če na mestu migaš z volanom in namesto koles karoserija pleše levo desno....potem je panhard. Če pa se volan vrti (miganje levo desno) v prazno potem pa polž....Obnova.
- modridirkac
- modridirkac
http://www.morjeplovec.net/slike/baza_z ... kardan.jpg mene zanima kako razstaviš tak sistem kardanskega križa.... to vem da je treba najprej snet vzmetne varovalke kako ga pa pol narazn mi pa ni najbol jasno
4x4 is the best
- modridirkac
Re: k
duce napisal/-a:če rabiš kardanček ga imam jaz za 40 ti ga pošljem.
zaenkrat ga še ne rabim če ga bom rabiu te kontaktiram če ga prej ne prodaš hvala za ponudbo
4x4 is the best
modridirkac napisal/-a:http://www.morjeplovec.net/slike/baza_znanja/Kardan_HK_zglob/2cv_kardan.jpg mene zanima kako razstaviš tak sistem kardanskega križa.... to vem da je treba najprej snet vzmetne varovalke kako ga pa pol narazn mi pa ni najbol jasno
Na youtubu maš filmčke....pa si jih najdi. Drgač pa pajsneš ga na eno stran in potem zbezgaš ven. Slišat je čudno a gre.
Vrni se na “Avtomobili in oprema”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov