K: računalnik za Grand cherokee 5.2 V8
K: računalnik za Grand cherokee 5.2 V8
Pozdravljeni prijatelji sem nov clan pa imam že težave.Zanima me če ima kdo za prodat računalnik za GC let.95. ter za kako ceno. Hvala.
- sharky1987
- Kraj: Ob morju N45°32'12.47" E13°43'35.81"
Re: Grand chirokee 5.2 V8
Žiu,
prvo da te malo opozorim, da si moraš malo prebrat navodilo za objavo tem pod rubriko Kupim/prodam.
Ko bo videl to urednik ti bo to temo zaklenu. Zato ti priporočam, da si malo navodila za uporabo prebereš za v prihodnje, da ne boš mel težav.
LP Sharky
prvo da te malo opozorim, da si moraš malo prebrat navodilo za objavo tem pod rubriko Kupim/prodam.
Ko bo videl to urednik ti bo to temo zaklenu. Zato ti priporočam, da si malo navodila za uporabo prebereš za v prihodnje, da ne boš mel težav.
LP Sharky
MRMRM napisal/-a:Pozdravljeni prijatelji sem nov clan pa imam že težave.Zanima me če ima kdo za prodat računalnik za GC let.95. ter za kako ceno. Hvala.
no, meni sicer ne gre v nos, če kdo kupuje ali išče pomoč......
na goli otok bi pa poslal parazite, ki se prijavijo na forum, samo z namenom, da nekaj prodajo, ker jim očitno drugi oglasniki niso dovolj......povrh vsega so pa leni ali debilni lepo sformulirat oglas
drugače

na goli otok bi pa poslal parazite, ki se prijavijo na forum, samo z namenom, da nekaj prodajo, ker jim očitno drugi oglasniki niso dovolj......povrh vsega so pa leni ali debilni lepo sformulirat oglas
drugače
And on the 8th day God created Land Rover
- Rafter
- Upravnik
- Kraj: Southern District of Maribor
- Kontakt:
Re: Grand chirokee 5.2 V8
Sharky, to pravilo velja samo za tiste, ki se na Forum prijavijo samo za to, da bi kaj prodali. Za MRMRM pa upam, da bo čimprej našel iskan del.sharky1987 napisal/-a:prvo da te malo opozorim, da si moraš malo prebrat navodilo za objavo tem pod rubriko Kupim/prodam.
LP Sharky
The whole life sponsored by محمد بن راشد المكتوم
K. računalnik za Grand chirokee 5.2 V8
Hvala vam za razumevanje, če sem se nepravilno izrazu na prvem oglašanju,ker nisem prebral vaših navodil. Sem dosegliv na 031 504 731.sem pa tudi že dogovorjen z enim članom. Če sem pa ponovno naredil kako napako bi pa želel da me sam urednik pokliče in opzori na napkah da se pobolšam . HVALA !!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov