P: Isuzu Bighorn, 3.1 D

Uporabniški avatar
Dardaj
Prispevkov: 476
Pridružen: Pe Jan 17, 2014 6:03 pm
Kraj: Visoko
Kontakt:

P: Isuzu Bighorn, 3.1 D

OdgovorNapisal/-a Dardaj » Sr Nov 20, 2019 10:47 am

Prišel je nazaj, "ljubezen" :) pa ne!

Prodajam našega Isuzu Bighorna, 3.1 d. Z njim smo opravili, kot se lahko razbere iz števila nalepk na zunanjosti marsikatero avanturo, potovanje, off road preizkušnjo ali preprosto pot.
Vozilo ima desni volan, ker je bilo pripeljano iz Japonske. Je homologirano in ga je možno registrirati brez podvprašanj. V času mojega lastništva, 6 let, je bilo na vozilu narejeno veliko. Predvsem v smislu tehničnih izboljšav. Ima snorkel, EMU 2 inch+ podvozje, obnovljena je bila dizel pumpa in šobe, ventilator (ima tudi dodatnega električnega), menjan komplet zobati jermen, večkrat mikrojermeni. Klima in gretje deluje po japonsko, menjani vsi ležaji na sprednjih kolesih, popolnoma obnovljen menjalnik (olje, lamele, pretvornik navora, mehatronika), obnovljena oljna pumpa volana. Vozilo ima na strehi prtljažnik, dodatne luči za vzvratno vožnjo, napeljavo za dodatno delovno luč na strehi, ... Ima tudi BF Goodrich pnevmatike, kupljene Aprila 2018, za seboj imajo cca. 3000 km.
Zdaj sem izdelal tudi sistem predalov, ki močno olajšajo življenje pustolovcem na poti.

Karoserija izgleda izkušnjam primerno, v športnih sedežih Recaro se zelo udobno kljub letom še vedno sedi.
Sedaj potrebuje malo nege, morebiti ličarski del in menjavo bremz ter nastavitev optike.

Prosim resne interesente, dosegljiv sem (zaradi narave mojega dela), po 14 uri na nič 31776 9 ena štiri. Prej lahko preko SMS.

Isuzu Bighorn 3.1 D

Slika

Slika

Slika

Vrni se na “Offroad tržnica”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti