Je kje kakšen?
Sem malce razširil nabore iskanja še na Jeep Cherokee XJ 4.0 automatic. Ta se najde kak?
GregaMulej napisal/-a:Za crknt...dva litra manj pa 20 ks razlike.3.3 litra pa 180 konjev,proti jeepu ki jih ma par vec
Nism vedu da isces avtomatika...ker moj je rocni plus spera.vsak ma svoje fore...ni mi jasno kaj ste zaljubljeni v te pozeruhe ameriske imam japonca stokrat rajs...za moje pojme.
GregaMulej napisal/-a:Za crknt...dva litra manj pa 20 ks razlike.3.3 litra pa 180 konjev,proti jeepu ki jih ma par vec
Nism vedu da isces avtomatika...ker moj je rocni plus spera.vsak ma svoje fore...ni mi jasno kaj ste zaljubljeni v te pozeruhe ameriske imam japonca stokrat rajs...za moje pojme.
GregaMulej napisal/-a:ni res,da sm samo zato na forum pršu,da bi prodav avto(RIŽOTO)...cel forum sm dal skoz...prebral veliko vaših tem...tko kokr jest vidm forum,le tega furajo eni in isti...največ komentarjev pa pametnih odgovorov je potegnjenih z neta...nekej je dobrih na žalost pa ti posamezniki spet raje odnehajo,zarad folka k morajo nekej napisat zravn,pa ceprav ponavadi nima posameznik pojma od primera alpa je nekej slišal ...Šraubam za dolg cajta vse kr ma kolesa pa motor....nekej vem od avtov....NE DA SE MI PA KREGAT KOKR V OSNOVNI ŠOLI...namest,da bi si pomagal med sabo,in zato pa je tko kokr je.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta