P: Jeep Grand Cherokee WJ 4.0 l.99 za dele, tudi papirji
P: Jeep Grand Cherokee WJ 4.0 l.99 za dele, tudi papirji
Povečini ga že poznate.
Ker imam pomanjkanje časa sem se odločil da oddam v celoti.
Slike dodam jutri ali pojutrišnjem.
Na avtomobilu so še vsa vrata, polovico oken, tudi sprednja. Reduktor, obnovljen menjalnik, zadnji kardani in zadnji diferencial, vsa notranjost, razen armature, vsi hladilniki, motor zariban. Volanski polž ne paše, ker je desen volan.
Iz avtomobila so mi ukradli pečko, zato so polomili plastike pod armaturo.
Na hitro manjkajo:
- luči spredaj
- sprednja havba
- sprednji diff akse mislim, da so
- desni blatnik
- dve stranski lajšti
- armatura (lev volan)
- pečka
- feltne
- zadnji del izpuha
Zamislil sem si, da bi naredil mini licitacijo
Izklicna cena 200€. Oddal ga bom najboljsemu ponudniku.
Za nalaganje pomojem lahko dobim soseda z vilicarjem, ker nima felten in sprednje preme...
Vprasanja ponudbe prosim na ZS.
Ker imam pomanjkanje časa sem se odločil da oddam v celoti.
Slike dodam jutri ali pojutrišnjem.
Na avtomobilu so še vsa vrata, polovico oken, tudi sprednja. Reduktor, obnovljen menjalnik, zadnji kardani in zadnji diferencial, vsa notranjost, razen armature, vsi hladilniki, motor zariban. Volanski polž ne paše, ker je desen volan.
Iz avtomobila so mi ukradli pečko, zato so polomili plastike pod armaturo.
Na hitro manjkajo:
- luči spredaj
- sprednja havba
- sprednji diff akse mislim, da so
- desni blatnik
- dve stranski lajšti
- armatura (lev volan)
- pečka
- feltne
- zadnji del izpuha
Zamislil sem si, da bi naredil mini licitacijo
Izklicna cena 200€. Oddal ga bom najboljsemu ponudniku.
Za nalaganje pomojem lahko dobim soseda z vilicarjem, ker nima felten in sprednje preme...
Vprasanja ponudbe prosim na ZS.
-
ADRENALINKO
- Kraj: IDRIJA
manjka havba, desni blatnik, sprednje luči in odbijač.
Hladilniki so še vsi, tudi računalniki in airbagi so se vsi.
Manjka nekaj stekel, armatura ni dobra, ker je desni volan. Monjka sprednji diff in sprednje akse.
Notranjost(usnje) je zelo lepo. Vsa vrata so še, zadnji odbijač je še, mislim tudi, da zadnje luči. Gor je se obnovljen menjalnik in reduktor. Ma veliko je se...
Hladilniki so še vsi, tudi računalniki in airbagi so se vsi.
Manjka nekaj stekel, armatura ni dobra, ker je desni volan. Monjka sprednji diff in sprednje akse.
Notranjost(usnje) je zelo lepo. Vsa vrata so še, zadnji odbijač je še, mislim tudi, da zadnje luči. Gor je se obnovljen menjalnik in reduktor. Ma veliko je se...
Prodal ja! Slučajno vem ker je avtek že parkiran v moji garaži.
Predvidevam pa da ti mamaMicka ne odgovarja, ker je pograbil vso kupnino in šel na lepše
kjer jo bo zapravil (beri
) Nazdravlje mamaMicka pa da bi ti čimdlje trajalo (upam da bo vsaj do ju3 zvečer)
Samo še zmeraj nemorem verjet. Kupil sem avto oziroma to kar je od njega ostalo sej sploh ni važno, ma se sploh nisem nič glihal

Predvidevam pa da ti mamaMicka ne odgovarja, ker je pograbil vso kupnino in šel na lepše
kjer jo bo zapravil (beri
) Nazdravlje mamaMicka pa da bi ti čimdlje trajalo (upam da bo vsaj do ju3 zvečer)
Samo še zmeraj nemorem verjet. Kupil sem avto oziroma to kar je od njega ostalo sej sploh ni važno, ma se sploh nisem nič glihal

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti