Pozdravljeni
Po dolgem iskanju najugodnejšega hladilnika za ferozo, sem naletel na temo, kjer nekdo opisuje kako poceni je prišel do omenjenega produkta preko ebaya.
Tudi jaz sem poiskal hladilnik na ebayu in našel tole:
http://cgi.ebay.co.uk/DAIHATSU-FEROZA-M ... 1c0d4049ce
Ker sam nimam računa pri paypalu ali kreditne kartice, kaj šele izkušenj z naročvanjem, me zanima,če bi bil kdo pripravljen naročiti hladilnik...usluga ne bo zastonj.
lp, Anže
Naročilo prek ebaya
hja, če bi bil za ferozo 130€, kupim dva, še enga za rezervo
sklepam, da je zaradi večjega števila samurajčkov tudi cena delov ugodnejša, saj si prodajalci rezervnih delov ne smejo privoščit previsoke marže...
pri majnik trade imajo pa videt zelo dobr vpogled v trg in lahko nabijajo ceno skoraj do absurda.
Tudi za pokrov tanka bi pri nas moral odšteti trikrat več kot pa na ebayu...tega mi je pa prinesel znanec, ki gor živi in je ravno takrat ko sem potreboval, prišel h sorodnikom na obisk.
Zato se splača pogledat še čez meje naše države (beri kokoši), ker če ne se te prodajalci preveč sposodijo...edini problem je to, da jaz nimam paypal oz. mastercard ali podobno.
lep dan želim vsem
sklepam, da je zaradi večjega števila samurajčkov tudi cena delov ugodnejša, saj si prodajalci rezervnih delov ne smejo privoščit previsoke marže...
pri majnik trade imajo pa videt zelo dobr vpogled v trg in lahko nabijajo ceno skoraj do absurda.
Tudi za pokrov tanka bi pri nas moral odšteti trikrat več kot pa na ebayu...tega mi je pa prinesel znanec, ki gor živi in je ravno takrat ko sem potreboval, prišel h sorodnikom na obisk.
Zato se splača pogledat še čez meje naše države (beri kokoši), ker če ne se te prodajalci preveč sposodijo...edini problem je to, da jaz nimam paypal oz. mastercard ali podobno.
lep dan želim vsem
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov