Naprodaj moje potovalno vozilo, ki sem ga uporabljal zadnjih devet let.
-> KliK <-
P: Potovalno predelani MB Sprinter 308D
P: Potovalno predelani MB Sprinter 308D
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
damjan.vrencur.info
damjan.vrencur.info
Re: P: Potovalno predelani MB Sprinter 308D
In kateri sta sedaj ti dve naslednji potovalni vozili?
Miran

Miran

dokler ne pridem nazaj še nisem šel
Hud do konca. Bulletproof stare šole mečka.. S tem res novi kupec nemore zajebat..
Všeč so mi pa tisti boxi na eni sliki v oglasu.. Lahko kej več o tem poveš?
Don Felipe > Google :D
In kateri sta sedaj ti dve naslednji potovalni vozili?
Pridi (kaj okoli) in vidi ... vedno vabljen, bližnja okolica prestolnice.
Se bo pa počasi tudi na blogu poznala sprememba ... počasi.
Verjetno misliš tole (prva alineja sestavka). Zelo dobro mi služijo že več kot deset let in takrat še niti niso bili dragi, Niso naprodaj.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
damjan.vrencur.info
damjan.vrencur.info
Vem, da niso naprodaj,jasno piše v oglasu
Že to je dovolj, da vem kaj iskat.. V shitboxu imam en tavelk alpos za orodje pa je že komplet zdrsan. Niti kvaliteta ne odraža te cene.. Sicer sm vzel novo-rabljeno pa še vedno ni bil poceni.. Pred kratkim mi je kolega iz PolenarTacticalArmory zrihtal tale box kateri je dober za shranjevanje in transport ampak ravno tako neprimeren za sedenje.. Pelican gun case sem 10 let nazaj kupil očetu za rojstni dan.. Že takrat ni bil poceni, danes si niti neupam pogledat koliko stane peli v velikosti katero si želim..
https://www.krale.shop/en/storage-case- ... een-95x34/
Slovenska vojska je imela neke gorilla case ampak ravno tako ni to kar si želim.. Tile tvoji so tapravi, hvala za prijetno branje
Grem težit kolegu iz UK če lahko zrihta kaksnega 
Lp
https://www.krale.shop/en/storage-case- ... een-95x34/
Slovenska vojska je imela neke gorilla case ampak ravno tako ni to kar si želim.. Tile tvoji so tapravi, hvala za prijetno branje
Lp
Don Felipe > Google :D
Novemu lastniku želim veliko veselja polnih kilometrov ter mnogo lepih doživljajev na poteh ... 
damjan.vrencur.info
damjan.vrencur.info
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost