cero napisal/-a:jas sn tuji šverc minister pa še za eno stvar katero sem dau oglas tukaj na forum nisem dobiu kupca

matkurjo kako ti znaš mene u dobro voljo spravit
Pestibradolizal cero
Zadeva ni tako črno bela. Treba je vedeti, da ne gre vse v isti koš metat.
Mamut (in Marolt) je na SLO sceni že od kamene dobe. Pravzaprav lahko rečemo, da gre za ljudi, ki so zagnali SLO OR sceno in jo soustvarjali.
Gre za ljudi, ki so dali svoj prispevek ne samo kvaliteti tega foruma ampak tudi širše. En sam prispevek o poti v Mongolijo odtehta tisoč oglasov. Poleg tega so pa še stvari katerih ne najdete tukaj na forumu, to je brezplačno delo za slovenski offroad, česar mlajše generacije in tisti, ki ne poznajo scene, pač ne vedo. Nočem zdaj kogarkoli branit ali zagovarjat. Ampak tako je, dejstvo.
Nisem mamutova stranka, da ne bo kdo narobe razumel, ne vem če sem pri njem pustil več kot 20€, samo sploh ni važno ali je meni všeč ali ne, takim ljudem je treba dati en bonus in spoštovanje. Ker si ga zaslužijo.
Vsaj deset članov je katerih vsi posti so v oglasih. Njihov prispevek kvaliteti foruma je pa 0. OR sceno večina tek niti ne pozna niti jih zanima.
(med drugimi oni k me je raz....

s tisto šasijo)
To pa ni v redu.
V končni fazi sem tudi sam na forumu zato, da pade nekaj postranskega zasužka s katerim si krijem OR sezono. Ampak prispevam pa še marsikaj drugega tako v tehničnih temah kot za prosperiteto in napredek slovenskega offroada. OK, sem tudi koga v PM poslal

imam pač kratko vžigalno vrvico včasih.
Tako, da mal pokompeziram zadeve

Saj se da tudi drugače kot z oglasi......volk sit koza cela.
Sicer pa sem kot človek mal skeptičen okoli te zadeve. Človek je tujec, nov je na naši sceni in se verjetno ne znajde. Ne moremo ga zdaj kar zatret.
Videt je da tudi živi offroad (way of life) tako, da ni tako enostavno. Bo dobil vtis o zaplankanosti na sončni strani Alp.
V resnici se pa samo ni znašel........ne moremo ga sedaj kar linčat ali na križ pribijat zaradi tega.
Je pa največ škode v bistvu naredil scrat, ki se je očitno prijavil z namenom da bo advokat nekoga. Sicer nič narobe ampak lotil se je tega na totalno zgrešen način. S tem dejanjem je samo dolil olje na ogenj in povzročil več škode kot koristi.
Če ne poznaš scene in nisi sposoben napisat kaj več kot en stavek in na nivoju, potem ne gre drezat v osje gnezdo.
Jebga zj......ose so zunaj, odprl si pandorino skrinjico. Popolnoma brez potrebe.